Mészáros Gábor chocolatierrel közösen megálmodott, GERE borokra komponált csokoládé különlegesség immár nem álom, hanem valóság!

Mészáros Gábor, a chocoMe csoki márka megálmodója, a liofilizálásra (fagyasztva szárításra) esküszik a gyümölcsök konzerválása terén, mivel ezek a gyümölcsök nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott anyagot, és megőrzik természetességüket.

Két nagy előnye van a fagyasztva szárításnak a hagyományos szárításokkal szemben:

  1. Az első, hogy nem éri komoly hőhatás a szárítmányt, ennek köszönhetően az értékes összetevők nem károsodnak. A vitaminok nem bomlanak el, a termék színe és íze megmarad, és nem károsul a gyümölcscukor sem.
  2. A másik nagy előnye, hogy száradás közben egy pillanatra sincs jelen folyékony víz, tehát nincs párolgás sem. Emiatt az értékes anyagok nem is távoznak a párolgó vízzel a gyümölcsökből, hanem teljes mértékben benne maradnak. Azaz később nem kell “pótolni” semmit, ezért az így szárított termékek nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott aromát, cukrot, színezéket, vitamint, ásványianyagot, minden “eredeti” bennük.

Amellett, hogy remek ízek egyesülnek ebben a különleges csokoládéban (pl. ibolya virág, Brontei pisztácia, liofilizált fekete áfonya és a csodálatos 65,1% kakaó tartalmú Fortina Finest Selection étcsokoládé), ez a csoki több mint édes kísértés! Ez a csoki rendkívül egészséges is!

GERE Szőlőmagos antioxidáns csoki különlegesség (100g) 4-féle fantasztikus ízben kapható!

  • pisztácia, ibolya, feketeribizli
  • málna, szeder, rózsabors
  • mandula, pekándió, feketeribizli
  • törökmogyoró, eper, meggy

Minden egyes tábla GERE Szőlőmagos antioxidáns csokoládéba, egy felnőtt ember számára elegendő napi adag (5g) szőlőmag mikro őrlemény található!

A csokoládék további különlegessége, hogy minden táblán saját feldolgozású barackmag is található feltétként, ami nagy mennyiségben B17-vitamint tartalmaz. A B17 vitamin az alternatív rákgyógyítók egyik kedvenc vitaminja.

A csokoládéba belekevert GERE féle szőlőmag mikro őrlemény rendelkezik  azokkal  az  antioxidáns  vegyületekkel  (quercetin,  malvidin,  rutin,  rezveratrol), amelyek irodalmi adatok alapján a szőlő legjelentősebb antioxidánsai. A C- vagy E-vitamin antioxidáns tulajdonságát többszörösen felülmúló szőlőmag és szőlőhéj kivonat szívbarát és rákellenes tulajdonságai miatt vált közismertté, de egyéb, sokféle jótékony hatása révén az egészség megőrzésében is szerepet játszik.

A GERE csoki valóban, több mint kísértés! Igazi klassz egészséges ajándék kicsiknek és nagyoknak, öregeknek és fiataloknak egyaránt!

Ha szeretné megvásárolni ezt az egészséges csokoládét, látogasson el webshopunkba: 

http://vitaldepowebaruhaz.hu/bolt/antioxidansok/szolomagos-antioxidans-csokolade/

gere-csoki-eletmod-2013-11-08

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?