A megfelelő karácsonyi ajándékok kiválasztása sok fejtőrést tud okozni és néha az is megesik, hogy nem sikerül olyan ajándékot vásárolni, ami elnyerné az ajándékozott tetszését. Viszont az alábbi ajándékötletek segítségével nagyon nem lőhetünk mellé, ha mégis sikerül, akkor még mindig nyugtathatjuk magunkat, hogy legalább nem valami egészségtelen ajándékot adtunk. Íme  néhány ötlet:

Biotermékek ajándékozása vagy bio ajándékutalvány

A biotermékek kifejezetten egészségesek, és napjainkban elég nagy termékpalettából  van lehetőségünk választani. Többek között lehet kapni csokoládékat, italokat, teákat, különféle szépségápolási termékeket és különböző kész ételeket, és természetesen étel alapanyagokat is. Így a nagyválasztéknak köszönhetően a  legkülönfélébb igényeknek is megfelelő  ajándékcsomagot állíthatunk össze könnyedén . Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy a megajándékozni kívánt személynek milyen az ízlése, akkor adhatunk neki  bio ajándékutalványt is, amelyet kedve szerint felhasználhat.

Wellness ajándékutalvány

Kevesen vannak, akik nem örülnének egy wellness ajándékutalványnak, így talán ezzel az ajándéktípussal nagyon nem lőhetünk mellé. Wellness szállodákból pedig hatalmas a választék, viszont ha nem tudunk dönteni, hogy melyik wellness hotel lenne az ideális, akkor vásárolhatunk olyan ajándékutalványt, amely több helyen is felhasználható.

Utazás ajándékutalvány

Egy utazás megfelelő kikapcsolódást nyújthat nem beszélve az élményről, ami egy új hely felfedezésével jár. Az  pedig, hogy belföldi vagy külföldi legyen az utazás főként a pénztárcára van bízva, de itt Magyarországon is nagyon szép helyek vannak, amelyeket érdemes felkeresni.

Jóga DVD

A jóga tökéletesen alkalmas a fizikai és szellemi terheléssel járó munka káros hatásainak csökkentésére és azoknak is ajánlott, akik keveset mozognak. A jóga segítségével csökkenthető a stressz és növelhető a szellemi teljesítőképesség. Egy jóga videó pedig segíthet megtanulni a jóga alapjait vagy éppen fejleszteni a már meglévő tudást.

Otthoni torna DVD

Egy  otthoni torna  videó  különösképp jó karácsonyi ajándék lehet,ami  főként hölgyek részére ajánlott. Nem árt azért jól ismerni az ajándékozottat nehogy célzásnak vegye azt az alakjára vonatkozóan.

Egészséges recepteket tartalmazó szakácskönyv

Egy szakácskönyvet ajándékozni mindig jó ötlet lehet, egy olyat, ami egészséges ételek receptjeit tartalmazza egyenesen nagyszerű ötlet.

Egészséges életmóddal kapcsolatos könyvek

Rengeteg féle jó  könyv közül választhatunk, amelyek az  egészséges életmóddal kapcsolatosak, mint például:  jóga, meditálás, egészséges táplálkozás, otthoni edzések stb.

Bicikli

A bicikli a világ egyik legegészségesebb találmánya és nincs is jobb annál, mint a szabadban cangázni. A biciklizés többek között nagyszerű fogyókúrás módszer és alakformálásnak sem utolsó megoldás.

Fitness bérlet, konditerem bérlet

Fitness vagy konditerem bérlet ajándékként is jó ötlet lehet, előtte azért érdemes megtudakolni, hogy az ajándékozott kedveli-e az ilyen helyeket, mert bár lehet, hogy szereti az egészséges életmódot és a sportolást, de előfordulhat, hogy nem szeret konditerembe járni.

Otthoni fitness gépek

Ha valakiről tudjuk, hogy nem szeret közösségben edzeni, akkor annak jobb ajándék  lehet az otthoni edzőgépek használata, amelyekből hatalmas a választék, így a legkülönfélébb kondi gépek között válogathatunk: futópad, szoba bicikli, fekpad, multifunkciós edzőgépek stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük