Itt a tavasz, mindenki igyekszik egy kicsit egészségesebben élni, odafigyelni arra, mit eszik, mennyit mozog. De vajon ennyi elegendő, hogy tényleg egészségesek legyünk?
Természetesen a fenti szempontok nagymértékben hozzájárulnak életmódunk színvonalához, de nem érdemes figyelmen kívül hagynunk lelki egyensúlyunkat sem. Erre a legjobb megoldás lehet, ha kimozdulunk a hétköznapok kényelmetlen irodaszékéből.

Két Korona Wellness Hotel, Balatonszárszó

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel, Balatonszárszó

Csomagoljunk, pattanjunk autóba és vegyük az irányt egy igazi hazai természeti kincs felé, a Balaton irányába. Ha bírjuk a hosszú utat, meg se álljunk egészen Balatonszárszóig, ahol egy igazán családias és színvonalas wellness hotel várja, hogy pár nap alatt elkényeztesse a lelkünket minden földi jóval. A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel egész évben egy 600 négyzetméteres wellness központtal áll vendégei rendelkezésére és igyekszik harmonikusan berendezett szobáival, valamint sokszínű éttermével a hozzá érkezők lelki egészségéről is gondoskodni. Egy wellness hotel önmagában még nem feltétlen jelenti pihenésünk elsődleges célpontját, de egy wellness hotel a Balatonnál már annál inkább. Hiszen ez lehet az a hely, ahol természet és valódi kikapcsolódás egymásra talál, ahol megtalálhatjuk lelki békénket és ezzel segíthetünk magunknak, hogy egy kicsivel könnyebben vegyük az előttünk álló akadályokat.

Két Korona Wellness Hotel

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel wellness részlege

Próbáljuk ki a szálloda élménymedencéjének sodrófolyosóját, vagy éppen a pezsgőfürdőt és érezzük úgy magunkat, mintha újra gyermekek lennénk. Méregtelenítsünk a finn szaunában, vagy vegyünk egy igazi gőzfürdőt, hogy bőrünk ismét a régi legyen.

Két Korona Hotel szaunája

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel szaunája

Ha testi-lelki feltöltődés, akkor ne feledkezzünk el bejelentkezni egy masszázsra vagy állapotfelmérésre sem. A Két Korona Hotelben lehetőségünk van számtalan masszázstípus közül választani, melyeket a wellness hotel vendégként kedvezményesen vehetünk igénybe.

Akciós ajánlatok sokasága közül válogathatunk, ha tényleg úgy döntünk, kikapcsolódásunk helyszínekén a Két Korona Wellness Hotelt választjuk a Balaton déli partján.

Ne feledjünk tehát, hogy „ép testben ép lélek”, melyhez a Balatonnál még közelebb kerülhet.

DSC_3791_kicsi

Kellemes kikapcsolódást és tavaszi feltöltődést kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?