A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely létfontosságú szerepet játszik a kollagén termelésében, mely a bőr rugalmasságáért felel. Az öregedési folyamat során a kollagén lebomlik és ráncok jelennek meg, míg végül a bőr megereszkedik. Ha megfelelő szinten tartjuk a szervezet C-vitamin szintjét, folyamatosan képesek vagyunk a szükséges kollagén előállítására, mely meggátolja a szarkalábak és ráncok kialakulását.

A Liposzómás C-vitaminnak különleges szerepe van a szépségápolásban. A közelmúltban jelentette be az Abundance & Health cég egy 4 hetes klinikai
vizsgálatának eredményét, melyben az Altrient® C –  a világ első gél liposzómás C-vitaminja –  öregedésgátló és bőrfeszesítő hatását vizsgálták.

A vizsgálat során bizonyítást nyert, hogy az Altrient® C-t fogyasztó emberek bőrének rugalmassága a klinikai teszt 4-hetes időszaka alatt jelentősen javult, szemben azokkal, akik csak placebót kaptak. Az Altrient® C-t használó páciensek bőrének feszessége és rugalmassága 32,7%-kal nőtt ugyanezen időszak alatt. A bőr feszessége és rugalmassága már mindössze 14 nap után 15,1%-kal (azaz napi átlagban több mint 1%-kal) javult. A kísérlet általánosan tesztelte az Altrient® C bőrfeszesítő képességét, és nem csupán azokon a testtájakon, amelyeken rendszeresen használnak bőrápolókat.
 szépséegápolás
4 hét után, az Altrient® C-t kapott résztvevők 100%-a számolt be a bőr általános javulásáról.
Pontosan mit tapasztaltak a kísérletben részt vevők a liposzómás C-vitamin fogyasztása során? A betegek
  • 50%-a bőrének nagyobb hidratáltságát figyelte meg,
  • 43% gondolta úgy, hogy fiatalabbnak néz ki, mint előzetesen,
  • 33% vélte úgy, hogy a bőre jobban tápláltnak tűnik,
  • 100% változtatna a jelenlegi öregedésgátló megoldásán, de nem csupán úgy, hogy az Altrient® C-t is felveszik a bőrápolók közé, hanem az általuk jelenleg használt összes terméket akár felváltanák az Altrient® C-vel.
A kísérleti időszak során látványosan megmutatkozott az Altrient® C immunrendszerre kifejtett hatása.
Azok, akik naponta szedték  az Altrient® C-t és meghűlést, ill. influenzát éltek meg az adott időszak alatt, jóval hamarabb  jöttek helyre, mint a placebót szedő kontroll csoport tagjai.
A kísérlet 4 hetes volt és az alanyok első héten 1, második héten 2,  majd a harmadik héten 3 tasak Altrient C-t szedtek és az utolsó héten csökkentették a dózist. Az érdekesség az volt, hogy  a folyamatosan növekedett a bőr feszességének százalékos értéke az Altrient® C dózisának csökkentését követően is. Ez arra mutat, hogy egy természetes regenerálódó biológiai hatás indult meg a szervezeten belül.

Altrient® C –  egy zselés, folyékony, a mai kor igényeihez igazodó C vitamin.

Az Altrient® C egyedülálló „szállító” rendszere, a liposzómák biztosítják, hogy a C-vitamin akár 98%-a közvetlenül a véráramba és onnan a sejtekig jusson és így a test sejtjeit a lehető leghatékonyabban érje el. A termék zselés állagú, vízhez, gyümölcsléhez adagolható, vagy közvetlenül is megiható.
Nézze meg ezt a videót a liposzómás C-vitamin bőrfiatalító hatásáról: http://www.healthgauge.com/read/altrient-c-showcase-vitamin-c-skin-benefits/
Most már hazánkban is megvásárolható a LivOn Labs amerikai cég PRÉMIUM kategóriás liposzómás C-vitaminja, az Altrient® C, mely 30 x 1.000 mg liposzómás C-vitamint tartalmaz.
Kettő doboz már INGYEN szállítással rendelhető a Vitaldepo Webáruházban!
citromos altrient

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?