Az emberi szépség megítélésének alappillére bőrünk állapota, bőrünk szépsége. De valóban igaz az, hogy télen nehezebb szépnek lennünk?

A szépséget hidegebb, zordabb időjárási körülmények mellett valóban nehezebb fenntartanunk, mivel a szélsőségek nagyon igénybe veszik testünk védelmének végvárát, a külső hatások első találkozási pontját, a bőrünket. Szinte már alaptörvény, hogy bőrünket belülről kell táplálni elsősorban, hiszen hiába a legjobb, legdrágább kozmetikum, ha a szervezet nem kapja meg belülről is, amire szüksége van, akkor bizony elmarad a kívánt eredmény.

Ebben az időszakban az általánosnál talán még intenzívebben kell táplálni a bőrünket, így tegyük most nagyító alá a szépség és a bőr vitaminjait, melyek feltétlenül szükségesek a szép és egészséges bőr fenntartásához:

  • E-vitamin: antioxidáns hatású anyag, védi a sejthártya épségét, gátolja a bőr öregedését. Nők számára szinte elengedhetetlen a napi E vitamin pótlás.
  • B6 vitamin: nélkülözhetetlen a bőr anyagcsere folyamatainál. Hiányában kellemetlen bőrtünetekkel kell szembenéznünk.
  • C-vitamin: a szépség szempontjából a bőr feszességéért is felelős kollagénfehérje szintézisében játszott szerepe, és a bőröregedés gátlásához elengedhetetlen antioxidáns hatása a legfontosabb.
  • A-vitamin: hámvédő vitaminnak is nevezik. Hiányában bőrelváltozások léphetnek fel, a szőrtüszők környékén megvastagodhat a bőr, fokozódik a hajlam a bőr berepedezésére, főleg az ajkakon.

A DeLaVie-vel egyszerűen fenntartható szervezetünk vitaminháztartásának egyensúlya a szépség szempontjából is. És most már a cukor mentes DeLaVie ZERO is kapható!

Az egészség és a szépség kéz a kézben jár!

Napi 1 doboz DeLaVie ital elfogyasztásával megoldott egy átlagos szervezet napi vitaminszükséglete,

de a téli hónapokban 2-3 DeLaVie-val egyszerűen nem hibázhatsz.

szépség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?