Sokszor halljuk Hippokratész szavait: „amit eszel, azzá leszel”. Mégis, tegyük a szívünkre a kezünket, ezt szem előtt tartva éljük a mindennapokat? Be kell látnunk, jó közérzetünk leginkább táplálkozásunkon múlik.

Tudatosság, önuralom, kitartás!

Nagy varázsszavak ezek! Kimondhatjuk, hiába is van akármilyen elméleti tudásunk, célkitűzéseink eléréséhez, testi-lelki egyensúlyunk megtartásához e három szó a kulcs. A többi, csak ez után jön. Ugye milyen jó érzés, mikor a munkahelyi erőfeszítéseknek megérik a gyümölcse, és ott állunk a kollégák előtt elismerve? Akkor érezzük azt: igeeen! Megérte! De miért nehéz a saját egészségünkért folytatott küzdelem? Óriási csábításnak vagyunk kitéve… Termék és információ dömping. Bizony egyáltalán nem könnyű kijelölni a helyes utat, és azon haladnunk előre.

Legtöbben tisztában vagyunk azzal, mivel ártunk egészségünknek leginkább, pl.: rendszeres mozgás hiánya, nagyarányú finomított pékáru és cukorfogyasztás, többször felhasznált olajban sült rántott ételek, stb. Az igazság viszont az, hogy a jól megszokott ízek és az elfogyasztott mennyiség megváltoztatása, lecserélése nagy kihívás! Be kell látnunk, meglehetősen elkényelmesedtünk, és elszoktunk a természetes ízek világtól. Édes-édes-édes! Sokan a főzelékeket is kissé megédesítve készítik, sőt már a savanyúságok is egyre édesebbek. Be kell látnunk, ez nem jó irány! Bizony szükségünk van savanykás és keserű anyagokra is, és a természet adta színkavalkádra! Használjuk a természet kincsesládáját egy marék pirula helyett!

STOP! Lassítsuk az idő kerekének pörgését!

A szervezetünk nincs könnyű helyzetben! Segítsünk neki! Napjainkban a megnövekedett káros környezeti hatások – légszennyezés, élelmiszer adalékok, sugárzás (UV, mikrohullámú) és stressz – következtében szervezetünkben a szabadgyökök koncentrációja általában magas. A szabadgyökök egyre nagyobb aránya a szervezetben gyulladások, gyors öregedés, allergiák és bőrproblémák, sőt a rák kialakulásáért felelősek. Szinte nincs olyan betegség, ahol a szabadgyökök károsító hatását ne mutatnák ki. Ez ellen – antioxidáns vegyületek segítségével – folyamatosan védekeznünk kell. Tudják, ez a jó és rossz fiúk harca. A gyulladás szervezetünk egyik alapvető reakciója a hibás életmódunkra. Megjelenési formája szerteágazó akár egy egyszerű pattanásról a súlyos bélgyulladásig. 

MEGOLDÁS?

Kiváló eszköztárat biztosítanak például a hazai manufaktúra által gyártott HerbaClass termékek. Igen jótékony gyógyhatású növényekből készült koncentrált kivonatok, és Omega-3-ban gazdag hidegen sajtolt olajok fogyasztása kúraszerűen! Kiváló támogatónk a készítmények akkor is, ha nincs sok idő önmagunkkal foglalkozni! Pici adag elfogyasztásával is ellátjuk testünket nagy mennyiségű, jól felszívódó bioaktív hatóanyagokkal! A HerbaClass termékek kiváló eszköztárat biztosítanak azoknak, akik természetes anyagokkal szeretnék immunrendszerüket erősíteni, erőnlétüket javítani, gyulladásos folyamatokat megállítani, vagy egy betegség után visszanyerni önmagukat. Ez a természet ereje palackba zárva!

HerbaPharm technológia – hazai innováció!

  • Minőségi, tiszta, ismert forrásból származó helyi alapanyagok
  • Kíméletes, egyedi, hideg feldolgozási technológia
  • Etanol – a hatóanyagok legjobb oldószere, és konzerválója – a molekulák sértetlenül, eredeti állapotukban maradnak a készítményekben
  • Az etanolban oldott értékes anyagok gyorsan hasznosulnak, mielőtt a gyomorsav károsítaná azokat

Jó hír, hogy nem nekünk kell kitalálni mindent, hogy a szervezetünknek mire van szüksége! Erről a természet tökéletesen gondoskodott, nekünk csak élni kell vele! A természetes formában bevitt hatóanyagok hasznosulása, beépülése sokkal jobb, hatásuk hosszabb ideig tart, mint szintetikus társaiké. A többek közt hazai termesztésű kender-, máriatövis-, len-, homoktövis magokból készült kivonatok igazán komplex egészségvédő és erőnlét fokozó hatást nyújtanak számunkra.

Éljünk a lehetőséggel, amit a természet tálcán nyújt felénk!

További információ: https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/herbaclass/

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Kóstoltad már?