A tudós: “Amikor a test elegendő enzimet kap, akkor a saját enzimtartalékait nem meríti ki, azok a metabolikus harmónia fontos fenntartását tudják szolgálni.” Dr. Edward Howell.

A filozófus: El fogsz csodálkozni, hogy ha áttérsz a nyers életmódra, mennyire megváltozik a gondolkodásod, a gondolataid. A lelked szárnyalásba kezd, és az elméd hihetetlen eredményekre lesz képes.

A spiritualista: Az élő ételek magasabb rezgése azonos a tested rezgésszámával. Ha főtt ételeket fogyasztasz, a tested lelassul, megbetegszik. Csak élő ételekkel tud eljutni a lelked és az elméd egy magasabb működési szintre.

Az ínyenc: A nyerskonyhának van egy semmihez nem hasonlítható ízvilága, naturalitása. Az ételek élénk színe, intenzív íze, illata különleges élményt nyújt az igazi ínyenceknek.

A gyerek: én nem tudom, mik azok az enzimek, meg ilyesmi, de azt látom, hogy amióta anyukám nyers ételeket eszik, azóta nem fáradt, és sokkal több türelme van hozzám és a testvéreimhez is.

A fanatikus: Az élő ételek táplálnak. Életet adnak. A főtt ételek csak halált okoznak. Lassú halált.

Egészségvédő marketing: Mit egyen, hogy egészséges legyen? Egyen zöldséget, gyümölcsöt naponta 3x az egészségéért. Mert a bőséges zöldség és gyümölcsfogyasztásnak daganatmegelőző hatása van. A rendszeres zöldség és gyümölcsfogyasztás csökkenti a szív és érrendszeri betegségek kockázatát.  (http://www.3×3.hu)

A nyers család: A Boutenko család minden tagja meggyógyult krónikus, gyógyíthatatlan betegségéből. Ezt a nyers étkezésnek köszönhetik. És persze nem ők az egyetlenek. Viktoria szerint “nem a tudásunk mennyiségétől függ, hogy sikeresek vagyunk-e a nyers étrenddel, hanem a természetbe és saját szervezetünkbe vetett hitünktől!”
A tizenéves Szergej Boutenko üzenete: “Az életben nem a nyers étel a legfontosabb dolog. Szerintem a legfontosabb dolog a szabadság. Szabadnak lenni azt jelenti, hogy boldogok vagyunk. Amikor boldog vagy, akkor nem ragaszkodsz semmihez és senkihez. Lehetsz boldog egyedül egy hegy tetején vagy egy közlekedési dugóban. Bár az élő ételek nem a legfontosabbak a világon, azért mégis nagyon lényegesnek tartom, mert tapasztalatom szerint megadja azt az energiát, amire szükséged van a valódi szabadság eléréséhez.”

[useful_banner_manager banners=1 count=1]

Hétköznapi ember: Azt látom, hogy mit esznek a körülöttem az emberek. Azt is látom, hogy ebéd után annyira elfáradnak, elálmosodnak, hogy csak egy erős kávéval tudják ébren tartani magukat. Jól van ez így?

Én:  én egyszerűen jól érzem magam. Volt krónikus betegségem, amire a háziorvosom azt mondta, hogy a felírt gyógyszert életem végéig szednem kell, elfedve, eltakarva a tüneteket.  Ez már a múlté, ma már gyógyszerek nélkül is jól vagyok, fiatalos, életerős.

És mi a Te véleményed? Írd meg akár itt, akár Facebookos oldalunkon!

Forrás: http://www.vegafood.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?