Hozzávalók:
30dkg nagy szemű bab, só, ecet, bors, cukor, 15dkg vöröshagyma, 0,5 dl étolaj, petrezselyem, babérlevél, 2 dl joghurt

A babot főzés előtt két-három óraára áztassuk be, majd tegyük fel főni. Időként kóstolgassuk, hogy elkerüljük a bab szétfőzését. Amikor megfelelően megpuhult, akkor tegyük félre és hagyjuk hűlni. Persze, amíg hűl, addig sem kell unatkozni, hanem eközben elkészíthetjük a salátalevet.
Egy tálba öntsünk annyi vizet amely teljesen elönti a babot, ehhez tegyük hozzá a karikákra vágott vöröshagymát, majd csöpögtessünk rá némi ecetet és aztán sózzuk, borsozzuk ízlés szerint – és egy kis petrezselyemmel is meghinthetjük, aztán öntsük rá a natúr joghurtot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.