Nyersétel készítő tanfolyamot szervezünk Szegeden november 23-án 17 órai kezdettel. Az ételeket Lénárt Gitta, a budapesti Nyersétel Akadémia vezetője fogja elkészíteni.

Az alábbi finomságok kerülnek majd ki Gitta kezei közül:

  1. Diótej
  2. Sárgarépaleves
  3. Cukkíni tekercsek magyaros szósszal
  4. Gyümölcspuding csokiszósszal
Akit érdekel, hogy mi fán is terem az a nyersétkezés látogasson el a www.nyersetelakademia.huoldalra!

Egyszerű, hőkezelés nélkül elkészíthető ételeket pedig itt találsz: http://gittarawfood.blogspot.hu/

Érdemes minél hamarabb jelentkezni (kadnarviktoria@gmail.com), mert jegyek csak korlátozott számban lesznek kaphatók!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.