GERE-CHOCOME Raffinée – étcsokoládéval bevont liofilizált eper szőlőmagőrleménnyel.

Ez az antioxidáns csokoládékülönlegesség több, mint édes kísértés, hisz minden egyes doboz csokoládéban egy felnőtt ember számára elegendő napi adag (5 g) szőlőmag mikro őrlemény található.

Ebben az egészséges csemegében a gyümölcs és csokoládé aránya  még hangsúlyosabb lett, a liofilizált gyümölcsökkel díszített antioxidáns csokikhoz képest. Az eper természetes édességét így az enyhe kesernyés csokoládé íz finoman ellensúlyozza.

Liofilizált eper elkészítése: a liofilizálási folyamat, avagy a fagyasztva szárítás lényege, hogy a szárítani kívánt vizet tartalmazó terméket lefagyasztják, aztán nagyon alacsony nyomáson, nagyon lassan felmelegítve a terméket, a jéggé fagyott vizet “eltüntetik” belőle. Két nagy előnye van a fagyasztva szárításnak a hagyományos szárításokkal szemben:

  • nem éri komoly hőhatás a szárítmányt, ennek köszönhetően az értékes összetevők nem károsodnak. A vitaminok nem bomlanak el, a termék színe és íze megmarad, és nem károsul a gyümölcscukor sem.
  • száradás közben egy pillanatra sincs jelen folyékony víz, tehát nincs párolgás sem. Emiatt az értékes anyagok nem is távoznak a párolgó vízzel a gyümölcsökbõl, hanem teljes mértékben benne maradnak. Azaz késõbb nem kell “pótolni” semmit, ezért az így szárított termékek nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott aromát, cukrot, színezéket, vitamint, ásványianyagot, minden “eredeti” bennük.

GERE-CHOCOME Raffinée csokoládéba belekevert GERE féle szőlőmag mikro őrlemény rendelkezik  azokkal  az  antioxidáns  vegyületekkel  (quercetin,  malvidin,  rutin,  rezveratrol), amelyek irodalmi adatok alapján a szőlő legjelentősebb antioxidánsai. A C- vagy E-vitamin antioxidáns tulajdonságát többszörösen felülmúló szőlőmag és szőlőhéj kivonat szívbarát és rákellenes tulajdonságai miatt vált közismertté, de egyéb, sokféle jótékony hatása révén az egészség megőrzésében is szerepet játszik.

Ha szeretnél egészséges csemegét ajándékozni szeretteidnek, a GERE-CHOCOME Raffinée ideális választás erre!

GERE-CHOCOME Raffinée

GERE-CHOCOME Raffinée

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?