Mi is az a MegaRed ?

Tudtad, hogy a szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon a felnőtt lakosság körében a halálozások több mint feléért felelősek(1)? Főként a fiatalkori megbetegedések száma jelentős, ami az európai átlag háromszorosa(1). Valójában ezt a kockázatot lényegesen csökkenthetnénk egyszerű életmódbeli változtatásokkal.

Az emberi szervezetben található izmok közül a szívizom a legerősebb, mely hozzávetőleg 5 liter vért pumpál a véráramon keresztül percenként. Ahhoz, hogy a rendszer optimális kapacitáson működhessen, az ereinknek jó állapotban kell lenniük. A nem megfelelő életmód, a dohányzás, a zsíros étrend illetve a magas vérnyomás következtében az artériák könnyen sérülhetnek.

Az értékes Omega-3 zsírsavak olyan esszenciális savak, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak az élettani folyamatokban és a sejtek felépítésében.

Az Omega-3 zsírsavak erősítik az érfalakat, továbbá gyulladáscsökkentő hatásuk van,
és nekik köszönhetően sejtjeink sokkal rugalmasabbak lesznek.

A táplálkozás segítségével megoldható a zsírsavak szervezetbe juttatása, hiszen azokat tartalmazza számos elérhető és megvásárolható táplálék, pl. a repce- és dióolaj, illetve a magas zsírtartalmú hideg-tengeri halak. A kulcskérdés azonban ezek rendszeres és nem időszakos fogyasztása. A dietetikusok heti kétszeri hideg-tengeri hal fogyasztását ajánlják. Amennyiben a táplálkozással mégsem tudunk megfelelő mennyiségű zsírsavat a szervezetbe juttatni, kiváló megoldás lehet a táplálékkiegészítők fogyasztása. Elsősorban a krill olaj biztosít igen értékes Omega-3 bevitelt. A krillek nagyon tiszta, apró méretű garnélarákok, amelyekben,táplálkozásuk következtében felhalmozódik az Omega-3 zsírsav. A krill olaj könnyen emészthető formában tartalmazza az Omega-3 zsírsavakat, így a krill olaj nagyon hasznos az emberi szervezet számára.

A MegaRed ® krill olaj hozzájárul az Omega-3 szükséglet pótlásához,
amit szervezetünk magától nem képes előállítani!

MegaRed ®- Krill olaj Gyorsan felszívódó Omega-3.

MegaRed ® – Krill olaj
Gyorsan felszívódó Omega-3.

A Jena Egyetem tanulmányi kutatása megállapította, hogy az Omega-3 zsírsavak képesek csökkenteni a vérnyomást. A kutatás megállapította, hogy az Omega-3 zsírsavak segítik a szív egészségét, ezáltal akár 19%-kal csökkenthetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát (2).

A kis piros MegaRed ® kapszulák 100%-ban krill olajat tartalmaznak. A krill olajban lévő Omega-3 zsírsavak foszfolipidhez kötötten találhatók meg, mely foszfolipidek egyben a sejtmembránok vázának alkotóelemei is. Ezen tulajdonságuk következtében, a krill olajban lévő Omega-3 zsírsavak eloszlanak a gyomortartalomban, könnyen emészthetők és gyorsan felszívódnak szervezetünkben. A krill olajban lévő Omega-3 zsírsavak, úgymint EPA és DHA hozzájárulnak a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg DHA és EPA fogyasztásával érhető el). Szedésükkel a szükséges egyensúlyt teremthetjük meg.

MegaRed Forte 500 mg Krill olaj gyorsan felszívódó Omega-3.

MegaRed Forte 500 mg Krill olaj
Gyorsan felszívódó Omega-3.
Hozzájárul szíve egészséges működéséhez!

Figyelem!  Ez a termék étrend-kiegészítő, használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és az egészséges táplálékozást. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek kezelésére, használatuk nem helyettesíti az orvosi kezelést.

Források:

  1. http://www.egeszsegtukor.hu/ferfitukor/szivinfarktus-helyett-eletmodvaltas.html
  2. http://www.dge.de/modules.php?name=News&file=article&sid=211

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?