Egy nagyon finom és egészséges üdítőital, melyet még alig ismernek az emberek, pedig ha ismernék, tuti életük részévé válna! Hogy miért?

Hogy pontosan milyen ital is ez és miért érdemes fogyasztani, azonnal megtudhatod, de előtte elmeséljük Neked, hogy honnan is ered a shrubbie kifejezés!

A “shrub” szó az arab “sharāb” szóból származik, melynek jelentése “inni”.

A „shrub”-ok angol verziója a kora 15. századbeli orvosi szíverősítőkből és a perzsa „sekanjabin” nevű italból ered.

„shrub” észak-amerikai elterjedése a 17. századi angol telepeseknek köszönhető. Az ecetet különböző gyümölcsök és zöldségek tartósítására használták. Az ecetet vízzel keverték, édesítették és így üdítőitalként fogyasztották, később alkoholos koktélok alapanyagaként is használták.

Az ecetalapú „shrub” italok fogyasztása 2011-ben vált nyugaton ismét népszerűvé, főleg az amerikai éttermekben és bárokban. Később a trend elterjedt Kanadában és Nagy-Brittaniában is. A „shrub”-okat savasságuk alkalmassá teszi aperitifnek, digestivnek, izgalmas alapot nyújtva koktélokhoz is. A citrusfélékkel savanyított koktélokkal ellentétben, az ecet alapú italok rázáskor áttetszőek maradnak.

Hazánkban körülbelül két évvel ezelőtt a Bodrogkeresztúron kezdek el egyedi receptúra alapján shubbie-t gyártani, különböző gyümölcságyakon érlelt furmint borecet, és almaecet felhasználásával. Jelenleg már négy féle ízben kapható ez a 100%-ig természetes összetevőket tartalmazó, adalékoktól és tartósítószerektől mentes, természetes üdítőital.

De vajon miért is éri meg shrubbie-t fogyasztani?

Elég sok kutatás látott már az utóbbi időben napvilágot, melyek egyértelműen igazolták, hogy a jó minőségű ecet rendszeres fogyasztása

  • segíti az emésztést, csökkentve a teltségérzetet, puffadást.
  • segíthet elkerülni az izomgörcsöket, ui. a nyomelemekben és almaecetben gazdag SHRUBBIE edzés előtti fogyasztása segíthet megakadályozni az izomgörcsöket, pótolva az edzés alatt verejtékben elvesztett elektrolitokat.
  • a diétás és fogyókúrás étrendek remek kiegészítője, ui. a SHRUBBIE almaecet és borecet tartalmának köszönhetően jótékonyan hathat az anyagcsere-folyamatokra, segítheti az emésztést. Alacsony gyümölcscukor tartalma nem terheli a szervezet.
  • energizál, segíti a zsírégetést, ui. a SHRUBBIE jelentős mennyiségű almasavat tartalmaz, amelynek kutatások szerint jelentős szerepe lehet a szervezet zsírégető folyamataiban. Az almasav a fáradtságot és gyengeséget okozó toxinok lebontásával is jelentősen növelheti a szervezet energiaszintjét.
  • savasodást ellensúlyozhatja, ui. alkalizáló hatásának köszönhetően a SHRUBBIE segítheti a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítását, a PH normalizálását.

Ha még sosem ittál Shrubbie-t, de szívesen kipróbálnád, tudunk egy lehetőséget, ahol ezt most kedvezményes formában megteheted, íme:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/shrubbie-termeszetes-uditoital/

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Kóstoltad már?