Szeretnéd, hogy cikked vagy hirdetésed felkerüljön oldalunkra?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi kapcsolati űrlapon keresztül cikked vagy hirdetésed témájának megadásával és ezt követően felvesszük Veled a kapcsolatot!

Várjuk megkeresésed!

ÉletmódBLOG.hu csapata

Kapcsolatfelvétel

 

Ellenőrzés

Cikkbeküldés bejegyzéshez 4 hozzászólás

  • Guttyán Andrea szerint:

    A leggyorsabb diétás terv a fogyásodhoz!Az ideális ZSH megoldást Te is ismered és tisztában is vagy vele. Egy olyan Életforma, mely a megfelelő táplálkozást kombinálja egy élhető és követhető 27 perces mozgásban.

  • Szabó Zoltán szerint:

    A gyógygombák működéséről és fogyasztásáról:

    Az élő szervezetek egyik legcsodálatosabb, természet adta tulajdonsága a regenerálódó képességük.

    Közismert tény, hogy immunrendszerünk megfelelő működése számos megbetegedéstől kímélhet meg bennünket, megerősítése révén pedig felgyorsíthatjuk szervezetünk öngyógyító, regeneráló képességét.

    Egy-egy súlyosabb betegségnél, mint amilyenek a daganatos, rákos megbetegedések is, szükség lehet drasztikus orvosi szerek és kezelések használatára a kór időben történő legyőzése érdekében. Sajnos ezek a kezelések gyakran járnak kellemetlen, vagy akár súlyos mellékhatással. Minél gyengébb az immunrendszerünk, annál több szervet és annál súlyosabban érinthetnek.

    Gyógyulásunk felgyorsítása, és egészségünk mielőbbi visszanyerése érdekében az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk, immunrendszerünk természetes úton való megerősítése. Ebben lehetnek segítségünkre lehetnek a gyógygombák.

  • Guttyán Andrea szerint:

    7záró 5letgyár 7végére, avagy A „Nagy” fogyásról mellédumálás nélkül

    A levelek tárgymezejében a következő fog szerepelni: 7záró: és ide jön az aktuális cikk címe!

    Ez egy olyan blogos, hírleveles, videó bejegyzés végtelen sorozata lesz, mint a Barátok Közt vagy a Jóban Rosszban. Bármikor becsatlakozhatsz és tudni fogod, hol járunk. Igen, jól olvastad! Ennek a folyamatnak a levelesládába csak egy alkalommal lesz vége.

    Mégpedig akkor, ha Te úgy döntesz, hogy nem szeretnéd tovább kapni leveleimet. (melyet a szokásos módon bármikor „lemondhatsz”)

  • Látogassatok el a Rábavidékre, a fantasztikus Lipa Hotelbe, hogy kipihenjétek az éves fáradalmakat és szauna szeánszok alkalmával méregtelenítsetek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?