A nyár közeledtével előkerülnek a szekrény mélyéről a szandálok, papucsok, magas sarkú cipők. Ám nem elég a cipőinket felkészíteni a szezonra, lábfejünknek és lábszárunknak is egyre nagyobb igénye van a gondoskodásra. Mindezt könnyen és hatékonyan megoldhatjuk 3 különböző HERBioticum termékkel, melyek természetes, biológiailag értékes növényi kivonatokat és olajokat tartalmaznak, svájci receptúra alapján készülnek, valamint parabén mentesek és nem tartalmaznak mesterséges szín- és illatanyagot.

A krémek rendszeres használatával búcsút inthetünk a bőrkeményedéseknek, kirepedezett saroknak. Nem lesz többé elnehezedett a lábunk, enyhülnek a visszeres panaszaink. A jó idő beköszöntével pedig bátran hordhatunk szoknyát és kivágott cipőt, a lábunk makulátlan és ápolt lesz.

Paraffinolajos kozmetikai kezelés az otthonában

paraffinA HERBioticum Talppuhító balzsam hozzáadott paraffinolaj tartalmának köszönhetően megváltás a száraz bőrrel küzdőknek. Nemcsak intenzíven hidratálja a bőrt, de fiatalabbá is teszi, védőréteg képző képességének köszönhetően pedig megakadályozza a bőr kiszáradását. Különleges és egyben speciálisan kifejlesztett hatóanyag-komplexummal – glicerinnel, paraffinolajjal, teafaolajjal és ureával – és 6 hozzáadott növényi kivonattal rendelkezik. Ezen összetett hatóanyagoknak köszönhetően erőteljes bőrpuhítóként használható az igénybe vett, kiszáradt, kirepedezett sarok, lábfej és könyök mindennapi ápolására. Ajánlott kúraszerűen alkalmazni, az első hetekben legalább kétszer-háromszor, az esti órákban, a kezelendő bőrfelület alapos megmosása után, lefekvés előtt. Majd a harmadik-negyedik héten végül már heti egyszeri kezelés is elegendő lehet. Rendszeres használata során a lábfej, különösen a sarokrész puha és selymes tapintásúvá válhat.

Természetes teafaolajos lábápolás

A HERBioticum Sarokpuhító krém hatékonysága a teafaolaj és az urea kettős hatásán alapszik, amikor még nincs szükség erőteljes bőrpuhításra. A teafaolaj jótékony hatását már a 18. században felismerték, azóta alkalmazzák a bőr ápolására, fertőtlenítésére, égési sérülések kezelésére, rovarcsípések okozta égő érzés enyhítésére, a bőr allergiás reakcióinak csökkentésére. A teafaolaj baktérium és gombaölő tulajdonsága valamint gyulladáscsökkentő hatása is ismert. Éppen ezek a tulajdonságok teszik rendkívül alkalmassá arra, hogy a lábápolásban is fontos szerepet töltsön be, hiszen lábfejünkbe masszírozva élénkíti a vérkeringést, elűzi a kellemetlen illatokat, friss könnyed érzést biztosít a krém használójának. A krém 10% urea-t tartalmaz, mely elősegíti a bőr rugalmasságának és hidratáltságának megőrzését. Az urea alapállapotban is megtalálható a bőrünkben, régóta ismert vízmegkötő, mélyhidratáló, hámoldó hatása. Jelentős szerepe van a szeborreás illetve a hámló-, viszkető bőr ápolásában is, valamint hozzájárul a bőrregenerációhoz is. Ajánlott megelőző kezelésre a sarok kirepedezése, bőrkeményedések kialakulása ellen, illetve a paraffinolajos bőrpuhító kezelés után második lépésben, hogy egész nyáron megmaradjon a kialakított hatás és megfelelő állapot.

Növényi kivonatokkal a visszeres és elnehezedő lábak ellen

_vadgA HERBioticum Vadgesztenyés lábápoló krém használatával nem fogunk elfeledkezni a lábszárunk védelméről sem. Két nagyon hasznos növényi kivonatot is tartalmaz. A krémben található vadgesztenye kivonat magas eszcin tartalma miatt sikeresen alkalmazható visszeres panaszok enyhítésére, ugyanis csökkenti a kis erek áteresztőképességét, ezáltal megszünteti a szövetekben a vízfelhalmozódást. A termék másik növényi hatóanyaga a vörös szőlőlevél kivonat, mely többek között antioxidáns hatásáról is ismert, valamint omega3 zsírsavakat, magnéziumot és kalciumot tartalmaz. Mindezen összetevőinek köszönhető keringésfokozó hatása, mely segít megszüntetni a végtagokban fellépő feszülő érzést, ezáltal frissíti, vitalizálja az elgémberedett, duzzadt végtagokat. A lábba bedörzsölve a krémben található hatóanyag csökkenti a nehéz láb érzést, mérsékli az érgyulladást, erősíti az érfalakat ezzel mérsékelve a visszér okozta tüneteket.

I love my life!

A krémek külön-külön, egyenként vagy akár együttesen alkalmazva is segítségünkre lehetnek az esztétikus, ápolt láb kialakításában, hogy megfelelő magabiztossággal, egészségesen készüljünk a nyárra, hiszen a nő legszebb ékszere a lába. A termékek most kedvezményesen megvásárolhatóak az Egészségbolt.hu kínálatából.

Kellemes nyári időtöltést kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?