A szlovák FytoPharma gyümölcsös, gyógynövényes teakülönlegességei igazi színfoltjai lehetnek az ünnepnek. Minden teájuk színezék és kémiai adalékanyag hozzáadása nélkül készült, így az egészségtudatos emberek is bátran fogyaszthatják. Nagyszerű ajándékok is lehetnek azoknak, akik szeretik a teákat, ráadásként most gyönyörű ünnepi csomagolásban kaphatók.

KARÁCSONYI teában helyet kapott  a hibiszkusz virág, almapép, csipkebogyó, mazsola, fahéj kéreg, édes narancs virág, rózsa virág és a búza virág egyaránt. Aki ezt a teát válassza, biztos lehet benne, hogy átjárja testét az ünnep varázsa.

Míg a Boldog ILLATOS Karácsony teakeverékben a hibiszkusz virág, csipkebogyó gyümölcs, almapép, fahéj kéreg, csipkebogyó szirmok mellett a kókuszdió szeletek is megtalálhatók. Ebben a fantasztikus teában lévő gyümölcsök illata belengi majd a teret, hozzájárul karácsonyi lelki békénkhez.

FYTOPHARMA Karácsonyi teacsomagba 3 db különleges gyümölcsöket és gyógynövényeket is tartalmazó tea került, ünnepi csomagolásban. A csomagban az alábbi teák kaptak helyet:

Szerezd be az idei karácsonyra a FytoPharma kiváló minőségű, kézzel csomagolt, prémium minőségű teáit, hogy a Te otthonodban is átvehesse a hatalmat a nyugalom és a lelki béke!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Kóstoltad már?