Nagyszabású kihívás indul a Facebookon, mindenkit várunk, aki szeretne egészségesebben élni. Ez egy játék, aminek alapvetően minden résztvevője győztes. Ez a játék rólad szól, a Te egészségedről. Azért csináljuk csapatban, mert így könnyebb. Egymást inspirálva, egymást támogatva.

A kihívás neve: Idd magad egészségesre!

A célja pedig, hogy a résztvevők 30 napon keresztül napi 3 liter vizet igyanak.

Mivel beköszöntött a jó idő, még fontosabb, hogy odafigyeljünk a vízfogyasztásra. Erre szeretnék felhívni a szervezők a figyelmet.

Az ötletet egy pár éve nagy port kavart újságcikk adta, ahol a Daily Mail újságírónője migrénes fejfájását azzal szerette volna kezelni, hogy 30 napig napi 3 liter vizet ivott. Az eredmény sokkal megdöbbentőbb volt, mint amire számított, legalább 10 évvel fiatalabbnak nézett ki a 30 napos vízkúra után és sokkal jobb lett a közérzete is.

Sokan csinálták meg azóta a 30 napos kúrát és egyöntetűen nagyon pozitív eredményekről számoltak be: szebb és feszesebb bőr, jobb közérzet, jobb energia szint, fogyás, jobb emésztés és alvás.

A kihívás szervezői több ezer embert szeretnének összehíni, hogy egymást motiválva, inspirálva rávegyék magukat, hogy sokkal több tiszta vizet fogyasszanak.

A játék május 25-én indul, addig lehet meghívni a résztvevőket egy Facebook csoportba, ahol lebonyolítják majd a kihívást.

A résztvevők minden nap pontos instrukciókat és tanácsokat fognak kapni, nem csak a víz, de a megfelelő só és elektrolit fogyasztásról is.

Kíváncsian várjuk milyen eredménnyel zárul majd a 30 napos kihívás.

Jelentkezni erre a linkre kattintva lehet: https://www.facebook.com/groups/184685332346321/

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Kóstoltad már?