november 2012 hónap bejegyzései

Zavarja Önt a munkában vagy tanulásban, amikor pl. makacs légúti fertőzéssel vagy egy egyszerű náthával küzd?
Szokott zsúfolt tömegközlekedésessel utazni?
Sok emberrel találkozik napközben? Előfordult már, hogy beteg kollégájától vagy diáktársától elkapott valamilyen betegséget?
Stresszes az élete?
Szeretné, ha immunrendszere – mesterséges stimulálás nélkül is – aktívan működne és gyorsan leküzdené a különböző betegségeket?

Ha IGEN, akkor az Ön számára a MEGOLDÁS a 

Olyan Wellmune WGP béta-glükán, jód és D3 vitamin tartalmú étrend-kiegészítő, mely természetes összetevői

 

  • erősítik az ellenálló képességet a legtöbb mikroorganizmussal szemben, legyen szó vírus-, vagy bakteriális fertőzésekről.
  • csökkentik a megbetegedés esélyét és csökkentik a megbetegedés súlyossága
  • mérséklik a stressz egészségkárosító hatásait, mind fizikai, mind mentális értelemben
  • csökkentik az allergiás megbetegedések kialakulásának kockázatát, a már meglevő allergiás tünetek súlyosságát mérséklik
  • javítják az általános állóképességet, növelik a sportolók fizikai aktivitását.

Mi az a Wellmune wgp béta-glükán? Miért van szüksége a szervezetnek Wellmune wgp béta-glükánra? 

A Wellmune WGP® egy természetes béta-glükán, melyet egy nagy tisztasági fokú, szabadalmaztatott élesztő sejtfalából nyernek ki. Ez a kivételes összetevő aktiválja Ön és gyermeke elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

FELNŐTTEKNEK és GYERMEKEKNEK

is van megfelelő béta-glükán tartalmú Bioconnect készítmény a téli fertőzések megelőzésére:

Bioconnect kapszula felnőtteknek

Bioconnect Kids gyermekeknek

Bioconnect_&_B_Kids_01.png

 

 

 

A GfK Hungária Piackutató Intézet és a Szinapszis Kft. felmérése szerint az elmúlt fél évben jelentősen romlott a lakosság magyar egészségügybe vetett bizalma. A GfK szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt is kiemelte: az egészségügyi bizalomindex csaknem tíz éve zajló felmérésében az egészségügy egyéves és ötéves jövőjével kapcsolatos várakozások eddigi mélypontjukra zuhantak.

Kifejtették: az elmúlt hónapok egészségügyi átszervezéseit a lakosság meglehetősen borúlátóan veszi tudomásul. Minden egyes vizsgált jellemző azt mutatja, hogy a lakosság úgy látja: az egészségügy színvonala romlott, és romlani fog az elkövetkező öt évben. A megkérdezettek kétharmada az elkövetkező tizenkét hónapban a gyógyszertámogatás általános szintjének további csökkenésére számít, és alig egynegyedük bízik abban, hogy új gyógyszercsoport kerül a támogatotti körbe.

A megkérdezettek kétharmada határozottan úgy gondolja, hogy érdemes figyelmet fordítania egészségére és abba befektetnie. Ők hajlandók is lennének fizetni, illetve többet fizetni a jelenleginél magasabb színvonalú ellátásért: arányuk a lakosságon belül most érte el az eddig valaha mért legmagasabb szintet – emelték ki.
A GfK felmérése szerint a szakorvosok saját jövedelmük egy éven belüli változására “inkább pozitívan” gondolnak, de az egész egészségügy helyzetét tekintve borúlátóbbak.

A szakorvosok úgy vélik, az egészségügy háttérbe szorul a nagypolitika rangsorában, így az öt éven belüli várakozásaik náluk is a mélyponton vannak.

A háziorvosok a többletjuttatások nyomán újra bizakodóbbak anyagi helyzetüket tekintve, mind rövid-, mind pedig hosszabb távon. Az egészségügy átszervezései nem befolyásolták jelentős mértékben az orvosok egészségügybe vetett bizalmát, inkább stabilizálódtak a bizalmi értékek – olvasható a GfK közleményében.
A GfK Hungária és a Szinapszis Kft. legfrissebb kutatása októberben készült el 750 ember, köztük 250 orvos megkérdezésével.
Forrás: MTI

Országos egészségturisztikai kampányt indít novemberben a Magyar Turizmus (MT) Zrt. a belföldi turizmus és az egészséges életmód ösztönzésére.

Az MT Zrt. keddi tájékoztatása szerint a wellness- és gyógyturisztikai kínálatot középpontba helyező kampány célja egyebek mellett az, hogy belföldi utazásra és a még kint lévő üdülési csekkek érvényességi időn belüli beváltására ösztönözze a lakosságot, illetve erősítse a SZÉP-kártya felhasználását szálláshelyekre.
A december végéig tartó intenzív kampány változatos kommunikációs csatornákon keresztül jut el a nagyközönséghez. Forrás: MTI

Mi a mórahalmi Erzsébet Gyógyfürdőt  javasoljuk a feltöltődésre. Fantasztikusan jó hely!

 

 

Kóstoltad már?