Életmód – Egészség

Az élet egy összetett és sokszínű utazás, amely során számos kihívással találkozunk. Az életvezetési tanácsadás egy olyan segítő folyamat, amely lehetőséget kínál az egyéneknek arra, hogy mélyebben megismerjék önmagukat, meghatározzák céljaikat, és hatékonyabban
kezeljék az életükben felmerülő nehézségeket.


Tovább olvasom

Iyengar jóga lassú és tudatos előrehaladás

Az Iyengar jóga a jóga egyik korszerű ága, amely kiemelkedik a többi jógatípus közül a precíz, pontos gyakorlás és a folyamatos előrehaladás iránti elkötelezettsége révén. Mély gyökerekkel rendelkezik, a test és lélek harmóniájára összpontosít.


Tovább olvasom

Ebben a modern korban, ahol a városok mindinkább terjednek és a természetes környezetet elfojtják a beton és az acél, az apróházak kert közepén olyan lehetőséget kínálnak, amely segít visszakapcsolódni a természethez anélkül, hogy lemondanánk a komfortérzetünkről és az életminőségünkről. Azok, akik ezt az új életmódot választják, megélhetik a nyugalmat, a kikapcsolódást és az egyszerűséget, miközben felelősen bánnak a környezettel.


Tovább olvasom

A fogszuvasodás és a lyukas fogak nemcsak nem tűnnek vonzónak, hanem súlyos károkat okozhatnak a szájban, ha nem kezelik. Sokan haboznak fogorvoshoz fordulni kezelésre, és azon tűnődhetnek, hogyan lehet természetesen megszabadulni a lyukas fogaktól. Lehetséges ez?

Hogyan alakulnak ki a lyukas fogak és a fogszuvasodás? Erről lesz szó!


Tovább olvasom

A ganoderma gomba, vagy más néven a Reishi gomba, egy hosszú történelemmel és különleges jótékony hatásokkal rendelkező gomba, amelyet évszázadok óta használnak a kínai és japán orvoslásban.


Tovább olvasom

Az olvasás egészségügyi előnyei már gyermekkorban megmutatkoznak
A képzelet világában időzni igen sok előnnyel jár, az olvasás a fizikai és mentális egészségre is jótékony hatással van, ezek a hatások pedig már kora gyermekkorban elkezdődnek és idősebb korban is folytatódnak.


Tovább olvasom

Kóstoltad már?