Hallottál már egy kimondottan kismamáknak-kisbabáknak kifejlesztett nyakláncról? Mert bizony ilyen is van. Miért van erre szükség? Gondolj csak bele… kisbabádnak mindig az kell, ami nálad van/rajtad van, nem igaz? Észrevesz a nyakadban egy szép ékszert és máris babrálni kezd vele, megcibálja és a szájába véve kóstolgatni kezdi.

Nem kell többé lemondanod az ékszerek viseléséről! Hiszen ezeket a bababarát horgolt nyakláncokat nyugodtan viselheted, nem kell féltened babád csöpp kis kezei elől, ill. nem kell attól tartanod, hogy rágcsálás közben káros vegyi anyag kerül szervezetükbe. A horgolt nyakláncok ugyanis speciális bababarát biopamut fonalból készülnek, így nem kell aggódnod ha picinyednek megízlelgetni támad a kedve.

Figyelemelterelő hadművelet indulhat! Szeretnéd lekötni kisbabád figyelmét pelenkázás, sorban állás közben vagy a szoptatás alatt kell cselt bevezetned? Ezek a horgolt nyakláncok ilyen esetekben is beválhatnak. A láncon lévő horgolt golyók sok típusnál elmozdítható, így még babád finommotoros mozgását is fejleszti.

Szeretnél igazán egyedi ajándékkal odaállítani babalátogatáskor? Egy kézműves horgolt nyaklánccal biztosan nagy meglepetést okozhatsz az újdonsült anyukának is, mert ugye róla sem illik megfelejtkezni, végül is neki is köze van a történethez. Hiszen melyik nő ne szeretné az ékszereket?

horgoltnyaklanc_01.jpg

Szóval, ha babát vársz és szeretnéd magad meglepni valamivel vagy babalátogatóba keresel ajándékot, akkor egy horgolt Rágcsibogyó lánccal örömet okozhatsz a Ruha-sziget webáruháztól.

Szerző: www.ruha-sziget.hu
Ruha-sziget gyerekruha webáruház

További egészség-barát ajándékötleteket találsz az alábbi weboldalon:
http://vitaldepowebaruhaz.hu/termek-kategoria/akciok-2/ajandekcsomagok/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?