Az egészséges életmód egyik legfontosabb alapeleme a megfelelő mértékek betartása. Ennek a szemléletnek a jegyében született meg, az a vajkaramella, ami amellett, hogy finom ízével a gyermekkor omlós vajkaramelláit idézi fel, törekszik arra is, hogy egészséges, és a maga nemében minden mentes legyen.

A Caramel Lion Hungary Kft. egy kis családi vállalkozásként kezdődött, ami születése óta nagy sikernek örvend. A családi manufaktúra számára kiemelten fontos, hogy a legjobb minőségű termékek készüljenek el, ehhez természetesen elengedhetetlen a minőségi alapanyagok használata.

A vállalkozás szíve és lelke egy olyan anya lánya páros, akik maguk is rajonganak a minőségi édességekért, ezért a 2017-es megalakulásuk óta a legjobb receptek kidolgozásán fáradoznak. Ennek szerves része egy teljesen új szemléletű gyártástechnológia és gyártósor kialakítása is. Fiatalos szemléletükkel igyekeznek folyamatosan fejlődni és fejleszteni a meglévő receptet és a technológiát.

Az ízek mellett számukra nagyon fontos az egészség, ezért csak természetes alapanyagokkal ízesítik a termékeiket, nem használnak tartósítószereket és színező anyagokat sem. Talán a legfontosabb jellemzőjük pedig az, hogy a piacon kapható vajkaramellákkal szemben, amik tejsavóporból készülnek, ők olyan vajkaramellát gyártanak, ami igazi vajból készül. Az elkészült termék a magas minőségű vajnak és a tejszínnek köszönhetően, selymes és krémes ízvilággal kényeztet.

A kis családi vállalkozás célja, hogy a jövőben több ízben, valamint szaloncukor formában is a közönség elé tárhassa a termékét. De jelenleg az alaptermékeiket szeretnénk minél több emberel megismertetni. A karamellák 75gr-os, és 150gr-os kiszerelésben, négyféle ízben, -klasszikus, kávés, fahéjas, és kókuszos- kaphatóak.

További információ itt érhető el: Kánaán Markethttp://xn--knanmarket-s4ac.hu/

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Kóstoltad már?