Kedves Olvasó! Bármit is gondolsz az életedről, tudnod kell, hogy semmi sem tökéletes,és semmi sem javíthatatlan. Vannak azok az időszakok, amikor legszívesebben nem léteznél. Ugye hogy vannak? Mikor meglátod, hogy másnak milyen jól megy, te pedig épp vergődsz az élet küzdelmei közt.

Első sorban azt mondanám,ami eléggé általános dumának tűnik,és az is,csak épp általános igazság. Lehet, hogy most épp az összeomlás szélén állsz, mert anyagi gondjaid vannak,vagy csődbe ment az ötleted, vagy épp szerelmi bánatod van. De tudnod kell, hogy ez csak egy hosszabb-rövidebb időszak. Mint tudjuk, nincs olyan vihar, amely után ne jönne a szép idő-lehet az két órás dörgés, villámlás, vagy akár két napos is, de egyszer véget ér. Csakhogy nekünk nem az a dolgunk,hogy sajnáltassuk magunkat a szörnyű idő miatt, hanem az, hogy megvédjük növényeinket a kártól. Azaz nem szabad beletörődnünk az ideiglenes helyzetünkbe,hanem foglalkoznunk kell a céljainkkal, vágyainkkal, de legfőképp magunkkal,é s semmiképp,hangsúlyozom SEMMIKÉPP ne tegyünk kárt önmagunkban.

Aztán tudjuk, hogy a rossz, szürke időszak után is van élet. Ezért, ha valami rossz is ér bennünket, nem kell leragadni annál. Valami beválik , valami nem. Mindenképpen tovább kell lépnünk. Példa erejéért, ha senki nem olvasná ezt a cikket, tudják mit tennék? Írnék még egyet, aztán még egyet, addig,amíg nem lennék elégedett az olvasóim számával. És ez így kell, hogy legyen a való életben is. Ha valami nem sikerül/nem úgy alakul, ahogy mi azt szeretnénk, nem csüggedhetünk. Meg kell próbálni más utat találni.

Ahogy mondják: ” Ha kidobnak az ajtón, mássz be az ablakon.”

Tehát kedves olvasó, ha az élet kidob az ajtaján, eltaszít, elnyom, és még sorolhatnám miket tesz, állj a sarkadra, és vedd át a vezetést! Ez a te életed, csak te jöhetsz ki nyertesként. Mert csak az veszít, aki feladja!

Kardos Nikolett

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kóstoltad már?